“De coaching van Marjon heeft voor mij echt het verschil gemaakt, want ik vier het leven weer. Herstellend van een burn-out heb je me meegenomen op mijn reis. Je hebt me geleerd om te stoppen met rennen, af en toe gewoon lekker stil te staan, de dingen met aandacht te doen en te luisteren naar mijn gevoel. Zowel qua werk als privé heb ik het roer behoorlijk omgegooid. Ik durf weer te dromen.”
Marjon Krouwels - testimonial Cintha Eelman
Cintha Stiekema
Gemeente Texel
“De coaching van Marjon Krouwels heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf beter heb leren kennen. En daardoor de grootste omslag in mijn leven met vertrouwen ben aangegaan. Waar mijn grootste kracht ligt en hoe ik die het beste kan inzetten om mijn doel te bereiken.”
Marjon Krouwels - testimonial Marieke van Asten
Marieke van Asten
Unicef, Directeur Bread & Fruit for Dominica Foundation
"Sommige mensen komen op je levenspad en blijken je leven in positieve zin te veranderen! Marjon is zo’n (prachtig) mens. Marjon coacht vanuit haar hart en met haar kennis en ervaring gaat ze samen met jou na waar je aan hebt te werken, waar het beter kan. Hierbij toont ze heel veel geduld, wat ik persoonlijk een hele fijne eigenschap vind. Ergens in 2012 kwam Marjon in beeld om mij te coachen. In die periode zat ik vast in mijn werk en privé. In diverse zeer persoonlijke gesprekken met Marjon kwam ik erachter waar ik aan moest werken en merkte ik dat ik beter in mijn vel kwam te zitten. Ik kan coaching of training door Marjon van harte aanbevelen!"
Marjon Krouwels - testimonial Daniel Hendriks
Daniël Hendriks
Interim adviseur ruimtelijke ordeningen en vergunningen OZHZ